Näin viime yönä unta siitä, että olin Thaiboxing-treeneissä. Kaikki oli kuten aiemminkin. Samat ihmiset, sama ohjaaja, samanlaiset treenit... Että olikin ikävä herätä pois siitä unesta.

Tavoitteita pitää ihmisellä olla ja mun yksi tavoite on vielä päästä takaisin treeneihin, kunhan polvi sen sallii. Se tunne, joka valtaa kehon täysillä suoritettujen treenien päätteeksi on sanoinkuvailemattoman hieno. Laahustat litimärkänä, mutta mieleltä virkeänä ja iloisena suihkuun, osaten nauttia ylpeyden tunteesta jonka saat kun jaksoit vetää niin hyvin (vaikka joskus tuntuukin että on ollut aivan surkea, eikä potkutkaan lähde niin hyvin kuin pitäisi). Se, kun tietää, että on tehnyt parhaansa ja päässyt mukaan flowhun! En ole muista harrastuksista saanut tuollaista fiilistä, ja kaipa sen osaksi selittää se, että kyseessä on vaativa laji, joka palkitsee heti kun pääset seuraavalle tasolle. Tasoa voi kuvastaa esimerkiksi kunnon kehittyminen, liikkeiden kehittyminen, voiman kehittyminen ja pään kehittyminen. Jokainen varmasti osaa itse määritellä oman tasonsa kehittymisen omalla tavallaan.

 

Seuraavaksi mielessäni olikin aamupala. Puuroa, kauraleseitä, chiansiemeniä, ruususuolaa, puolukkaa, tyrnimarjoja, proteiinijauhepurkin rippeet ja kiivi. Tästä saa taas energiaa selkätreeniä varten.

 

P1000395.jpg

 

P1000397.jpg

 

Palatakseni takaisin kehittymiseen, kerroin teille jokin aika sitten kuinka pääsin tekemään ensimmäisen jalkatreenini kuukausiin. Nyt on koipitreenejä takana kolme ja jokaisella kerralla voimatasot ovat parantuneet! Ehkäpä se on myös osaksi päänsisäinen juttu, tiedä häntä, mutta painoja on saanut nostaa esim. sisäreisilaitteessa jo 5 kg ylöspäin. Oi onnen päivää! Bulgarialainen kyykky sujui eilen kuin vettä vain, pääsin siis tarpeeksi matalalle ja jaksoin tehdä sen 15 toistoa per kinttu x4. Jahuu! Tänään on vuorossa selkätreeni kunhan tästä koneelta salille asti pääsen.

Huomenna lähdetään Tampereelle viettämään mieheni isän syntymäpäiviä. Tilasin poronlihaa Lapista ja ne saapuivat eilen perille. Tarkoituksena on kokata poronlihapelmenejä ja tehdä herkullinen keitto poron potkasta. Laitan reseptejä sitten viikonlopun jälkeen tulemaan.