Tämän viikon maanantaina ja tiistaina olin aika heikossa kunnossa. Veikkaan sen johtuneen liiallisesta auringossa oleilusta. Olo oli vetämätön, niskat olivat todella kipeät (edellisviikon treeneistä ja tyynyttömänä nukkumisesta johtuen), heikotti ja päätä särki. Tänään oli ensimmäinen virkeämpi päivä ja sain käveltyä aamupäivällä salille. Siivosin myös asuntomme ja hain ruokaa, jes, I´m back! Se siitä auringosta valittamisesta...

Nyt alkaa jo vähän jännittämään tuo 17.8 oleva ravintolapäivä. Täytyy pitää sormet ristissä, että saisimme mahdollisimman paljon kyyhkysen lihaa, sillä päivän onnistuminen on lähinnä siitä kiinni. Onneksi meillä on myös hirvi-sekä villisikapataa ja mustikkapiirakkaa kera viinimarjamehun. Tultiin siihen tulokseen, että matalakypsennämme kyyhkysen sirkulaattorissa ja tarjoamme sitä kylmänä leivän päällä. Valmistamme myös lakkahillokkeen tuomaan hapokkuutta annokseen. Siitä tulee äärimmäisen hyvä annos!

Kenties talvella voisimme tarjota hirveä, jänistä tai sorsaa, riippuen seuraavan ravintolapäivän ajankohdasta. On todella kiva ottaa osaa ravintolapäivään ja tarjota ihmisille uusia makuelämyksiä. En usko kovinkaan monen aikaisemmin maistaneen kyyhkystä, saati villisikaa. Luontomme puhtaat, lisäaineettomat ja ekologiset antimet täytyy ottaa hyötykäyttöön ja jakaa makuelämyksiä nykykansan tietoisuuteen.

Ah, ruoka- tuo yksi elämäni suurimmista iloista!