Täytyy varmaankin jossain vaiheessa panostaa kunnollisiin painonnostokenkiin. Kokemuksia ei oikein ole painonnostokengistä ja kaipa se pitää vain testata mikä on sopiva. Kerran olen jalkaani kyseiset kengät sovittanut ja tunne oli todella erilainen verrattuna nykyisiin treenikenkiini. Tuntui, että kantapää oli kunnolla maassa kiinni ja tasapaino pysyi parempana.

http://www.sportheavy.fi/product/361/adidas-adipower---painonnostokengat-pun

 

 

adipower.jpg

 

Varustepuolelta löytyy treenivaatteiden ohella käsineet, vyö, vetoremmit, Rumble Roller, käsipainot, hyppynaru ja joogamatto. Kaikki ovat olleet hyvässä käytössä (hyppynarua lukuunottamatta) ja säilyneet ehjinä. Nahkainen painonnostovyö on must, sen antaman tuen ja kestävyyden puolesta. En usko että muutamaan vuoteen tarvitsee uutta ostaa ;)

Vetoremmit oli vähän hankalat, sillä jos rullaan sitä tangon ympäri, tangosta tulee liian paksu käteeni eikä ote pidä sen takia. Pienet ja sirot ranteet ja kämmenet ovat huono juttu tältä osin. Siksi sujautan ranneremmin tangonkin ympäri ja saan sen toimimaan tällä tavalla. Hätä keinot keksii ;)

 

Kävin tänään vetäisemässä tappojalkatreenin enkä ole sen jälkeen pystynyt tekemään muuta kuin hengailemaan kotona. Uskomatonta kuinka huonossa kunnossa ja olemattomat jalkalihakset omistan! Treenin jälkeen saunassa porrasta alas askeltaessani olisin ollut naamallani lattialla ilman kiukaan kaidetta. Ainakin reagointikyky toimii yhä nopeasti. Episodin jälkeen muistin valkun sanoman "kävele portaat alaspäin varoen, ettet oo turvallasi". Jep, check!