Olin eilen matkalla kauneushoitolaan ja satuin kulkemaan Kampin Harlekiini- kampaamoliikkeen ohi. Siellä oli paljon tuotteita ystävänpäivätarjouksessa; osta 2, maksa 1, enkä ollut uskoa silmiäni kun huomasin Moroccanoil- tuotteiden kuuluvan myös tähän kategoriaan. Kyseisen hiusöljyn hinta on aika suolainen, 49€, mutta tämä tarjous oli liian houkutteleva ohitettavaksi. Ostin hoitoöljyn hiuksille (kaikille hiustyypeille sopiva), intensiivisen kosteusnaamion, kosteuttavan ja korjaavan shampoon, sekä tuuheuttavan hoitoaineen.

Hiukseni ovat todella ohuet ja vaurioituneet. Oikealle puolelle tulee takkupalloja luultavasti siksi, kun pidän hiuksia aina kiinni työni takia. En värjää hiuksia ja suoristan niitä harvoin. Olin vähän skeptinen "öljyn" hankinnassa, koska joskus koitin jotain hiusöljyä rasvaisin lopputuloksin.

DSC00784-normal.jpgDSC00774-normal.jpgDSC00786-normal.jpg

Ensimmäisen kokeilukerran jälkeen täytyy todeta, että shampoo, hoitoaine ja öljy toimii erinomaisesti omaan tukkaani. Shampoo vaahtosi hyvin ja siinä oli aika mieto, ei mitenkään makean kukkainen tuoksu. Pikemminkin myskinen, tai ehkä se on arganöljyn ominaistuoksu, en tiedä. Hiukset tuntuivat puhtailta huuhdeltuani shampoon pois. Puristelin ylimääräisen veden pois hiuksista ja laitoin hoitoaineen muutamaksi minuutiksi tukkaani. Huuhtelun jälkeen hiukset tuntuivat kosteutetuilta ilman lättänyysefektiä. Kuivasin pyyhkeellä tukan hyvin ja otin painalluksen hiusöljyä. Levitin sen latvoihin ja vähän pituuksiinkin. Tämän jälkeen föönasin hiukset kuiviksi, eikä rasvaisuudesta ollut tietoakaan, jes! Hiukseni eivät ole pitkään aikaan olleet näin pehmeät ja kiiltävän näköiset! Muut hiustenhoitotuotteet saavat kyytiä hyllyiltäni, tämä sarja on tullut jäädäkseen! Kuinka onnelliseksi voikaan hiustenhoitotuotteista tulla! Odotan innolla tuloksia tuotteiden jatkokäytöstä.

DSC00781-normal.jpg

Kosteuttava ja korjaava shampoo 24€

Merkiltä löytyy myös tuuheuttava versio.

DSC00782-normal.jpg

Tuuheuttava hoitoaine 26€

Merkiltä löytyy myös korjaava ja kosteuttava versio.

DSC00778-normal.jpg

Intensiivinen kosteusnaamio 45€

Merkiltä löytyy myös painoton kosteusnaamio, joka ei myyjän mukaan ole ihan niin hoitava kuin intensiivinen kosteusnaamio.

DSC00779-normal.jpg

Moroccanoil treatment hoitoöljy 49€

Merkiltä löytyy myös hieman kevyempi öljy ohuille ja hennommille hiuksille, mutta halusin ostaa öljyisemmän version, sillä myyjä kertoi käyttävänsä sitä itsekin, hieman vähemmän vain kerrallaan. On kuulemma todella riittoisaa.

Huomenna testailen naamiota ja kerron sitten myöhemmin, noin kuukauden päästä, lisää käyttökokemuksista.

Moroccanoil- jälleenmyyjät Suomessa: http://www.idhair.fi/Moroccanoil-j-lleenmyyj-t/