Töiden jälkeen piti käydä Sushi Sanista http://sushisan.org hakemassa herkulliset sushit. 10 kpl ja 12 kpl setit tarttuivat mukaamme.

DSC00692-normal.jpg

Sushi on täällä aina suurta herkkua, mutta tällä kertaa riisi oli hieman raakaa. Hyvin ne silti upposivat Anthony Bourdainia seuratessa. He´s my second favourite guy! ;)

 

Ja mitä niihin vitamiineihin tulee... Mediassa on ollut paljon esillä vitamiinien haittavaikutukset ja jopa niiden vaarallisuus. En oikein tiedä mihin pitäisi uskoa, kun erinäisiä "tutkimuksia" suolletaan jatkuvalla syötöllä ties kenen toimesta. Maitoa en ole juonut sitten vaippaiän, joten kalcium- ja d-vitamiinipillereitä syön päivittäin. Piimaa-c jauhetta koitan ottaa aina kun muistan (eli en kovin usein, ällöttävän makuinen) ja paahdettua, rouhittua pellavaa ripottelen puuron tai jugurtin sekaan. Se on muuten oikeasti hyvän makuista! Menin myös ostamaan Puhdistamon Chlorellajauhetta ja voin kertoa, ettei se ole oikein uponnut... Smoothiessa toi menee just ja just muutaman kerran viikossa, mutta päivittäin en saa itseäni psyykattua sitä syömään, en vaikka se olisi kuinka terveellistä tahansa ;) Vinkkejä Chlorellan maun peittämisestä otetaan vastaan!

DSC00677-normal.jpg