Työpaikallemme tuli tuote-esittelijä ja hän tutustutti minut Forever-aloe vera tuotteiden maailmaan. Kyseessä on maailman suurin Aloe vera-tuotteiden tuottaja ja toimittaja. He poimivat kasvit käsin ja lehdistä puristetaan nektari saman tien jatkojalostusta varten.

Forever on ensimmäinen, joka on saanut International Aloe Council Seal of Approval -merkinnän ja monet heidän tuotteistaan ovat hyväksyttyjä Kosher Ratingin ja Islamistic Sealin mukaisesti, ja useimmat ravintolisät ovat Halal-sertifioituja.

http://www.foreverliving.fi

 

Tuote-esittelijä Anita Grandell toimittaa tuotteet henkilökohtaisesti kotiisi tai työpaikallesi -mikä palvelu! Lisäksi kaikilla tuotteilla on 90 päivän asiakastyytyväisyystakuu ja voit vaikka lähettää tyhjät purkit takaisin kuittisi kanssa, jos et ole tyytyväinen ja rahasi palautetaan.

Olen aikaisemmin käyttänyt Soap&More:n Aloe vera geliä ihottumaani joka lähti sillä pois, joten uskon Aloe veran parantaviin ominaisuuksiin nähtyäni sen todeksi. Kyseisen yrityksen tuotteessa on ensimmäisenä raaka-ainelistalla vesi, toisin kuin Foreverin tuotteissa.

Käytän nyt parhaillani Aloe lips-huulirasvaa, joka ei sisällä lainkaan vettä! Sen tuoksu on mielestäni hieman sitruksinen ja ihanan raikas. Huulet tuntuvat kosteutetuilta vielä pari tuntia rasvan levittämisen jälkeen, eikä hintakaan huimaa päätä -vain 5€ kappale.

 

DSC00982-normal.jpg

 

Lisäksi ostin juotavaa Forever aloe geliä, jonka pitäisi auttaa pitämään vatsan toiminta kunnossa. Kuulemma makeanhimoakin sen pitäisi hillitä... katsellaan.

 

DSC00986-normal.jpgDSC00983-normal.jpg