Taas on vierähtänyt aikaa viime postauksesta... Työrintamalla on ollut tosi hauskaa, vaikkakin kiireistä. Joka päiväinen rasvankäry hiuksissa ja vaatteissa töistä lähtiessä ei ole kovinkaan mairittelevaa, mutta onneksi kotimatka on lyhyt -pääsee nopeasti suihkuun! ;) Sen sijaan laadukkaista raaka-aineista on aina miellyttävää laittaa ruokaa ja vielä kun pääsee valmistamaan komponentteja elBullin- tapaan, niin mikäs sen parempaa. Ja niille ketkä eivät tiedä mikä elBulli oli, niin tiedoksenne, että Ferran Adria luotsasi tuota Espanjalaista 3 Michelin-tähden ravintolaa ja se arvosteltiin 5 kertaa maailman parhaimmaksi ravintolaksi (ja vielä 4 vuotta peräkkäin!).

Parin viikon päästä on taas aika Villien ja sehän tarkoittaa sitä, että pääsette maistamaan edullisesti Suomen metsien riistaherkkuja ja kasvisruokaa Ravintolapäivien kunniaksi! Pysykää siis kuulolla.

Nyt on aika selkätreenin, joten Adios Amigos!