20140208_224335-normal.jpg

20140208_224226-normal.jpg

 

http://www.rumbleroller.fi/rumbleroller/

 

Tilasin tammikuussa yllämainitusta linkistä extrakovan, täysikokoisen Rumble rollerin. Myyjä oli erittäin ystävällinen ja vastasi todella nopeasti -jo samana päivänä, kun lähetin hänelle sähköpostia. Viikonpäivä taisi lisäksi olla sunnuntai. Hintaa ostokselle kertyi 85€ postikuluineen ja paketti saapui perille muutamassa päivässä.

Olin kuullut tutuiltani että Foam roller(nystyröillä) on erittäin kivulias rullattava, mutta en halunnut muiden mielipiteiden estää hankintaani. Päätinkin tilata tuon erittäin kovan ja tehokkaan(?) mallin, koska Citymarketissa ja Stadiumissa olevat rollerit vaikuttivat heikkolaatuisilta.

Pakkaus ei ollut kovin painava, sen sai helposti raahattua bussissa kotiin näyttämättä ihan urpolta ;) Jes, kaikki oli kunnossa ja rolleri tilaamani versio. Mukana tuli kuvalliset kymmenen liikesarjan englanninkieliset ohjeet. Nyt kokeilemaan!

Ensimmäisellä rullauskerralla en kokenut pahoja kiputiloja ja innostuin rullasta totaalisesti. Kävin kaikki liikesarjat läpi ja niska-hartiaseudun lihasjumeista kärsivänä ihmisenä jämähdin avaamaan lavan seudulla olevaa jumia -tämähän toimii! Olin joulukuussa käynyt ahkerasti hierojalla ja rullailu vaikuttaisi olevan hyvä konsti pitää lihasjumit poissa.

Kävin salilla ahkerasti ja rullailin joka päivä salin jälkeen. Kolmantena rullailupäivänä -jalkatreenin jälkeen, huomasin mitä ihmiset tarkoittivat kivuliaalla rullaamisella! Lantion/ulkoreisien seutu oli aivan jumissa ja niin kipeä, että hampaat irvessä rullailin liikesarjat loppuun asti. Saman toistin seuraavat pari päivää ja hups, sain oikein mukavan mustelmarivin ulkoreisien molemmille puolin! Tästä viisastuneena pidin parin päivän rullailutauon ja sen jälkeen ei mustelmia olekaan ilmestynyt. Lihasjumit ovat pysyneet melko hyvin poissa, kun vain muistaa rullailla 3-4 kertaa viikossa, mutta ei joka päivä. Se ei ainakaan minulle ole sopivaa, mutta jokainenhan on yksilö, joten jollekin se voi sopia vaikka kaksi kertaa päivässä...

Lopputuloksena pidän ostostani erittäin hyvänä ja olen käyttänyt sitä ahkerasti yli kuukauden. Mahtava kapine, joka todella tehoaa kiputiloihin!

Love,

Ranja