Kävin eilen laittamassa geelauksen omiin kynsiini, jotta ne näyttäisivät kauniimmilta ja huolitellummilta. Kynteni ovat aina todella lyhyet johtuen työstäni, enkä jaksa oikein lakata niitä koska lakkaus ei kestä hyvänä vuorokautta pidempään. Vallilassa sijaitseva Hopeasiipi on valoisa ja nätti kynsistudio, jonka omistaa mukava ja puhelias yksityisyrittäjä. Hänellä oli hellyttävä pikkuinen koira mukana studiolla.

http://www.hopeasiipi.fi

 

DSC01161-normal.jpg

 

DSC01163-normal.jpg

 

Enää ei tarvitse hävetä kynsiäni. Vaikka ne ovat lyhyet niin silti erittäin nätit, kiitos Hopeasiiven! Eikä hintakaan ollut paha muutokseen nähden! Mainittakoon ettei siellä käytetty mitään pahalta haisevia kemikaaleja. :)

 

Illan thaikkutreenit meni tosi hyvin! En tällä kertaa ollut masokisti ja treenannut nyrkkeilyä ennen thaikkutreenejä. Ihminen on yllättävän oppivainen! Vain yksi nainen oli siellä lisäkseni (hän treenasi säkeillä) ja pelkäsin lopputunnin pystypainin olevan kohtalokasta. Hehe, mua ei saatu mattoon kuin 2 kertaa ja paini oli pitkästä aikaa hauskaa. Muutamat nirhaumat jäi olkapäihin, mutta se on vain merkki siitä, että on tullut jotain tehtyä. Kaikin puolin mahtava fiilis ja täysillä sai taas treenata!

 

Kotona  odotti herkkuiltapala! 

 

DSC01172-normal.jpg

 

DSC01167-normal.jpg

 

DSC01169-normal.jpg

 

DSC01170-normal.jpg

 

Söin vielä 3 pientä leipäpalaa lisäksi ja vähän salaattia. Oli sudennälkä! Taidan olla maailman onnellisin tyttö, kun olen löytänyt ruuanlaitosta innostuneen miehen, joka vielä kokkaa mulle innoissaan kun tulen treeneistä (ja muutenkin)! Tällä kertaa hän oli ostanut lihaa salaattiin, enkä valita, syön vaikka pieniä kiviä jos on kauhea nälkä! ;)

Leivät oli tajuttoman hyviä. Niissä oli paistettua munakoiso-sipuli-valkosipuli-chilipaistosta päällä. Nam!