Lauantaina nähtiin thaikkutreeniporukan kanssa Ruttopuistossa ja vietettiin siellä kesäpäivää. Onneksi sattui hyvä ilma ja aurinko lämmitti jo muutenkin hyvää meininkiämme. Haettiin ruokaa Tamarin:sta ja nautiskeltiin ruuat puistossa. Kaupunki oli täynnä ihmisiä Helsinki Pride- tapahtuman johdosta. Kiva, kun ihmisillä oli hyvä meininki!

Myöhemmin illalla jatkettiin matkaa muutamaan baariin Kallion suuntaan ja kerrankin tuli juhlittua pilkkuun asti. Hyvät bileet ja hyvä seura siis! Aamuyöllä onnistuin syömään lähes kokonaisen pizzan, huhhuh! Tarkoituksena oli lähteä Sunnuntaina treenaamaan, mutta taisin olla liian optimistinen. Liian hauska ilta vei veronsa ja nousin ylös vasta puolen päivän aikaan. Taisinpa ottaa vielä päikkäritkin. No, tänään voi sitten mennä treenaamaan eilisenkin edestä.

 

Tämän päivän ruokana on tattaripaistos, salaatin, paahdetun munakoison ja bataatin kera.

 

DSC01138-normal.jpg

 

DSC01137-normal.jpg

 

DSC01136-normal.jpg

 

DSC01135-normal.jpg

....ja miehelleni graavilohileipä alkupalaksi (söin omani välipalaksi).

 

Tattari on luontaisesti gluteeniton viljakasveja muistuttava tatarkasvi.Tattari sisältää todella paljon rutiinia. Rutiini on flavonoidi joka suojelee jo kasvissa vettä kuljettavia kapillaareja vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä ja tuhoilta. Sama suojamekanismi rutiinilla on myös verisuoniemme soluihin.

 

Tattari kannattaa huuhdella aluksi kuumalla ja sitten kylmällä vedellä ennen keittämistä. Keittoaika on noin 10 minuuttia. Tämän päivän tattarisettiin paistoin pannulla kevätsipulia, kesäkurpitsaa, chiliä ja valkosipulia. Sekaan kypsät tattarit ja soijakastiketta, maissia ja mausteita oman maun mukaan. Enjoy!