Ystäväni on jo aikoja sitten pyytänyt mua mukaansa Kampin Fressiin(kuntosalikeskus) ilmaiselle jumppajaksolle.Tykkään treenata salilla, koska ryhmäliikuntatunnit ei oikein nappaa. Eilen päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja suuntasin Fressiin. Siellä oltiin oikein ystävällisiä ja minulle näytettiin liikuntatilat. Halusin mennä Crosscore- tunnille, sillä lihaskuntotunnit ovat kaikkein mielenkiintoisimpia. Löysin heidän valikoimistaan kaksi mielenkiintoista tuntia tuon lisäksi; Sisu- valmennustunti ja kahvakuulatunti.


CrossCore on toiminnallisen harjoittelun tunti, jolla liikkeet tehdään monipuolisen ylhäältä roikkuvan välineen kanssa käyttäen vartalon omaa painoa. Monipuoliset voima-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoitukset tekevät tästä täydellisen kokovartalon harjoitusvälineen.

Toisin sanoen laitteena käytetään ehkäpä paremmin tunnettua TRX-suspension traineria. Allaolevasta linkistä lisätietoja.

http://www.trxtraining.fi/tietoa-trxsta/mika-on-trx/


"Sisu – sitkeää, hellittämätöntä tahdonvoimaa, sinnikkyyttä, lannistumattomuutta”

SISU CROSS -talkoot ovat 30 minuutin intensiivisiä pienryhmäharjoituksia, joita ohjaa Fressi Trainer. Talkoiden toiminnallisia liikkeitä ovat mm. punnerrukset, leuanvedot, helpot painonnostoliikkeet levytangoilla tai kahvakuulilla sekä kuntopalloharjoitteet. Treeni on intensiivistä, mutta liikkeistä tehdään aina eritasoisia variaatioita, joten kaikki voivat osallistua Sisutalkoisiin turvallisesti. Sisutalkoissa koet elämyksiä erilaisten perusliikkeiden onnistumisen myötä. Jos olet aina halunnut vetää leukoja, Sisutalkoiden kautta se onnistuu!

Lisää nopeutta, voimaa, kestävyyttä ja kuntoa – hikoillaan kuin ennen vanhaan!


Kahvakuula on toiminnallisen harjoittelun tunti, jossa harjoitat lihaskestävyyttä sekä kehon syviä lihaksia. Sopii sinulle, joka haluat viedä lihaskuntoharjoittelun seuraavalle tasolle.


CrossCore-tunti oli todella tehokas ja hiki virtasi. Omaa painoa apuna käyttäen ja vartalon kulmaa säädellen, saadaan vastusta vaihdeltua. Tällä tunnilla voit itse vaikuttaa siihen kuinka kovan treenin teet. Tämä kesti 45 minuuttia ja kyllä sai antaa kaikkensa että selvisi loppuun asti. Menin kuitenkin vielä salille tekemään vähän jalkoja tämän jälkeen. :)

Tänään menen kahvakuulatunnille ja huomenna sisu-tunnille.

Fressistä saa ilmaisen treeniviikkolappusen, jota voi käyttää täytettyään sen. Vaihtoehtoisesti netistä löytyy kolmen päivän testipassi.

Huonoin puoli tuossa liikuntakeskuksessa on sauna. Siellä ei ole edes kiuasta ja lämpötila on 50-60 asteen välillä. Voi kiesus, kuka haluaa saunoa hellelukemissa? ;) Lisäksi hinta on suuri miinus. En ala maksamaan 72-77 euroa kuukaudessa kahdesta-kolmesta mielenkiintoisesta tunnista, joten nykyinen kuntosalini on ja pysyy!

Reipasta tiistaita!