Tällaista mulla tänään:

 

DSC02379-normal.jpg

 

Aamu alkaa mahtavalla limanerityksellä, eikä hengittämisestä meinaa tulla mitään. Nopeasti napit naamariin ja Finrexin tulille, niin alkaa hiljalleen helpottamaan. Nenäsumute, kipulääkkeet polvea varten ja Duactia naamariin. Nam, mikä gourmet -aamiainen!

Aamupalan virkaa toimitti eilisiltainen tonnikala-oliivi-grillijuusto-akt-kirs.tom-pun.sip-artisokka-rucolasalaatti, paistettu kananmuna ja kupillinen piparkakkumausteella maustettua kahvia. 

Ihmettelen, että voiko muka flunssa kestää viikon?!? Kurkku ei sentään ole niin kipeä kuin eilen, mutta limaneritys on kahta kamalampaa. Lämpökin on jo laskenut, mutta silti! Viime talvena mulla oli ehkä kerran muutaman päivän mittainen flunssa, eikä todellakaan mitään tällaista! Mistä oon edes saanut tämän, kun kyhjötän vaan kotona...

 

Odottavan aika on pitkä ja olenkin katsellut elokuvia, ryystänyt vihreää teetä, surffaillut netissä, ryystänyt lisää teetä ja Finrexiniä... Kaikkea kivaa sieltä netistä löytyykin. Tässä muutama esimerkki:

http://www.reneevoltaire.se/

 

granola1-normal.jpg

 

 

renee_voltaire-2-normal.jpg

(kuva:http://ceciliafolkesson.se/tag/raw-cacao-butter/)

 

 

renee_voltaire-normal.jpg

(kuva:http://recept.se/artiklar/bjorksocker-och-kakaosmor-fran-renee-voltaire)

 

 

TBWA-Voltaire-normal.jpg

(kuva:http://www.resume.se/nyheter/design/2013/01/11/tbwas-design-for-vaxande-renee-voltaire/)

 

Tuolta löytyy vaikka mitä käyttökelpoisia tuotteita! Meinaan testata ainakin myslejä ja suklaa-kookos-riisiproteiinia.

 

Pitää jättää iHerbistä tilaamani One per day- monivitamiinitabletit nyt vähäksi aikaa tauolle, sillä vatsani kanssa on ollut ongelmia. Ehkäpä vitamiinilimiitti on tullut täyteen, eikä massu halua niitä vähään aikaan ;)

 

Viettäkää mukava viikonloppu! Mä jatkan ajan kuluttamista. Kirja voisi olla hyvä vaihtoehto koneen äärellä istumisen sijaan. Voikaa hyvin ja kertokaa jos tiedätte pommin varman flunssankarkoitusmetodin! ;)