Haluaisin niin kovasti kirjoittaa teille menestyksekkäästä Ravintolapäivästämme, mutta lupasin itselleni, että teen sen kun saan ystävältäni kuvamatskua. Siinä voi kestää vielä muutama päivä... Joka tapauksessa tuo lauantaipäivä oli aivan huippu, sillä asiakkailta satoi kehuja ja olimme itse tyytyväisiä tarjottaviin ruokiin. Ensi kerralla teemme taas enemmän ruokaa (mikäli resurssit antavat myöden), jotta saamme pidettyä vielä tunnin verran pidempään auki :)

Ja teille ketkä kyselevät voittomarginaaleista -Ravintolapäivä on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka vuoksi haluamme tarjota luomutuotteista valmistettuja ruokia tai erikoisherkkuja, joita ei normikaupasta saa, kuten tapauksessamme Suomalaista tarhassa elävää, puhdasrotuista villisikaa. Sen kilohinta on paljon korkeampi kotipossuun nähden, mutta sehän ei meitä lannista. Muutama kysely tuli asiakkailta, että laitammeko "voitot" Aseman Lapsille, kuten naapurikojun pitäjä ja toki tekisimmekin varmasti hyväntekeväisyyttä, mikäli haluaisimme rahastaa toiminnalla. Näin kuitenkaan ei ole. Missiomme on saada jokainen halukas henkilö maistamaan Suomalaista villisikaa, -kyyhkystä tai muita luontomme rikkauksia, ilman, että täytyy maksaa itsensä kipeäksi.

Tiedän villisikojen elävän kahdeksan hehtaarin aidatulla metsäpalstalla ja saavan kasviskuorman 3 kertaa viikossa. Niistä pidetään huolta kesät-talvet ja jauhotkin jauhetaan maatilan omissa myllyissä. Erästä asiakasta lainatakseni: "Kyllä sen huomaa, mitä tämä eläin on syönyt" -pitää täysin paikkansa.

Jatkan Ravintolapäiväaiheesta lisää, kunhan saan kuvamatskut hallintaani.

 

Olen tällä viikolla käynyt tekemässä yhden selkätreenin ja yhden ojentajatreenin. Uskomatonta miten nopeasti tuloksia alkaa näkyä! En treenaa erikseen hauiksia ja silti, haba on selkeästi kasvanut! Pitäisiköhän tästä olla huolissaan... En tietääkseni ole sukua Hulkille...

Olkapäissä huomaa selkeästi lihaskasvua, vaikka olen tehnyt treeniä pienillä painoilla. No, kai se on sitten se oikea tuntuma, mikä pistää muskelit kasvamaan, tiedä sitä sitten...

Kävin tänään Fitnesstukussa ja sieltähän tarttui mukaan vaikka mitä! Painonnostovyö, salihanskat ja vetoremmit napsahtivat ostoskassiin -25% alennuksella. Käykää nyt ihmeessä siellä, mikäli kaipaatte kaappiinne protskulisäystä tai salivermeitä. Netistä huomasin myös samat alennukset.

Nukkukaahan hyvin ja palataan pian Ravintolapäiväpäivityksen johdossa.