Maanantaina oli tosiaan kuntotestipäivä ja tiistaiksi varasin itselleni Kuumakivi+urheiluhieronnan. Se tuli todelliseen tarpeeseen, sillä maanantain treeneistä jumiutuneet lihakset eivät meinanneet aueta millään. Lisäksi rintarangan tulehdus vetää lapojen seudun lihakset totaaliseen lukkoon ja tänään huomaan hieronnan auttaneen. Olin taas Kisahallilla tekemässä tunnin treenin ja pakko todeta että  tämän päivän liikunta auttoi lihasjumituksiin. Juoksuspurtit, kyykkyhypyt, mittarimadot ja muut saivat takareidet parempaan kuosiin.

Polvi ei ole vielä temppuillut yhtään -kop kop, ja muutenkin on saanut puristettua mehut irti aika hyvin. Tein äsken Tom (Kha)- kasviskeittoa ja nautiskelen siitä parhaillaan. Lähden tästä ystäväni luokse Vantaalle ja vien tuliaisena vähän soppaa.

 

Testatkaa tekin tätä herkullisen tulista soppaa, mikä on vieläpä älyttömän nopea valmistaa. Aineiksi tarvitset:

- etnisestä kaupasta Tom Kha-tahnaa oman maun mukaan

- kasviksia oman maun mukaan, itselläni: valkosipulia, porkkanaa, purjoa, herkkusieniä, chiliä, tuoretta inkivääriä, kukkakaalia, parsakaalia, punasipulia, paprikaa ja herne-maissi-paprikaseosta (eka pussi tässä taloudessa ;)

- vettä sen verran että kasvikset peittyvät

- kookoskermaa yksi purkki

- kookosöljyä freesaamiseen

- riisinuudelia tai mitä muuta tahansa nuudelia

 

Freesaa kattilassa chili, valkosipuli, sienet ja porkkanat. Lisää vesi, loput tuorekasvikset ja Tom Kha-tahna. Kun olet keittänyt kasviksia tarpeeksi heitä joukkoon herne-maissi-paprikaseos ja kookoskerma. Siirrä kattila pois levyltä.

Keitä omassa kattilassa riisinuudeli ja nauti ruuasta!

 

Illalla pitää taas ottaa Rolleri käyttöön -lihakset kiittää!