Aloitin näköjään ruuanlaittohommat jo pienenä...

DSC00681-normal.jpg

Tekemisen meininki oli hyvä ainakin omasta mielestä...

DSC00682-normal.jpg

Koska asuimme pienessä maalaiskylässä, hevoset liittyivät läheisesti lapsuuteeni ja sainkin isoäidiltäni oman Shetlanninponin.

DSC00687-normal.jpg

Kun olin neljännellä luokalla, isäpuoleni osti hevosen. En malttanut millään odottaa seuraavaa päivää jolloin ratsastusvarusteet saapuisivat, joten laitoin hepalleni riimun päähän ja riimunvarren kaulalle, hyppäsin selkään ja karautimme kohti metsäpolkuja. Armoton läksytyshän siitä seurasi heti kotiin palattuani, mutta minkäs teet kun on intoa täynnä ja omaa kovan pään. Hieman uhkarohkeuttakin taisi tuolloin vielä olla. Se on onneksi ajanmyötä karissut...

DSC00688-normal.jpg

Mitä urheilemiseen tulee, voitin ekalla luokalla koulujen väliset yleisurheilukilpailut (pallonheitto ja juoksu) ja viidennellä luokalla voitin maastojuoksukilpailun. Taisi olla 5-6km. Siihen jäi "kilpaurheilu" myöhemmin käymääni seurojen välistä kouluratsastuskilpailua lukuunottamatta. Haha, voitto irtosi siitäkin ;)

Kuudennella luokalla koulussani tapahtui onnettomuus, mikä veroitti uhkarohkeuttani myöhemmällä iällä. Hyppäsimme liikuntatunnilla korkeutta ja onnistuin nappaamaan kädelläni riman selkäni taakse käsi siellä myöskin ja riman aiheuttama vipuvarsi mursi oikean käteni molemmat luut.

DSC00684-normal.jpgDSC00686-normal.jpg

Tuloksena molemmin puoliset arvet ja vuoden kestänyt hermovaurio peukalossani, mutta onneksi se parani itsestään! Enää en edes huomaa kosmeettista ominaisuuttani ja hämäännyn jos ihmiset kysyvät että mitä mulle on tapahtunut. "Siis anteeksi kuinka? Mitä mulle on muka tapahtunut?"

Kaikki on kunnossa ja käsi toimii. Hyvin toimiikin, mikäli Thai boxing-treeneihin on uskominen! ;)

Opiskelin ravintolakoulu Perhosta itseni kokin ammattiin ja kävin vähän harjoittelemassa Chez Dominiquessa ja Macussa. Ensimmäinen ravintola-alan työpaikkani oli ravintola Teatterissa ja nykyään monien vaiheiden kautta toimin Espoolaisessa Catering- ja lounasravintolayrityksessä keittiömestarina. Kokkaaminen on lähellä sydäntäni, aivan kuten urheilu, ystävät ja kaikki hyvät asiat mitä maailmasta löytyy.

Pusuja teille rakkaat lukijat ja tervetuloa seuraamaan blogiani!

DSC00690-normal.jpg