Moikka vaan kaikille! Syy viimeaikaiseen blogihiljaisuuteen on ollut viime viikolla valmistelemamme 200 henkilön tilaisuus, josta tuli jymymenestys. Teemana oli Suomalaisia makuja torikojuista tarjoiltuna. Asiakkaat koostuivat lähinnä ulkomaalaisista vieraista ja firman ylemmästä johdosta.
Paahdetut perunaveneet Bosgårdin tilan luomukasvatetulla kylmäsavulohitäytteellä, sekä paahdettu peruna-parsasalaatti dijonsinappikastikkella ja Helsingin Kalasavustamon hiilisiikaa.
Bosgårdin tilan kasvattamasta Charolais-naudasta valmistettua chorizomakkaraa vehnänjyväsalaattissa ja Suomalaista riimihärkää kirsikkatomaattipedillä.
Eräs asiakas kertoi asunneensa Brasiliassa useamman vuoden ja syöneensä siellä parasta naudanlihaa, kunnes tämä pääsi hänen listallaan ykköseksi. :) Jes!
Sahrami-tyrnimarja-aioli, verso-vihersalaattia, sitruunavinaigretteä ja grillattuja juureksia.
Mansikka-fetajuustosalaattia kesäkurpitsalla, Aurajuusto-viikunapiirakkaa, Suomalaisen Herkkujuustolan punahome-, valkohome-, ja Appenzellerjuustoa, mustikkapiirakkaa, sekä mansikkatartaletti ja raparperichutney.
Seuraavia juhlia odotellessa!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.