Moikka vaan kaikille! Syy viimeaikaiseen blogihiljaisuuteen on ollut viime viikolla valmistelemamme 200 henkilön tilaisuus, josta tuli jymymenestys. Teemana oli Suomalaisia makuja torikojuista tarjoiltuna. Asiakkaat koostuivat lähinnä ulkomaalaisista vieraista ja firman ylemmästä johdosta.

 

20140411_165019-normal.jpg20140411_165034-normal.jpg

20140411_165014-normal.jpg20140411_164948-normal.jpg

Paahdetut perunaveneet Bosgårdin tilan luomukasvatetulla kylmäsavulohitäytteellä, sekä paahdettu peruna-parsasalaatti dijonsinappikastikkella ja Helsingin Kalasavustamon hiilisiikaa.

 

20140411_165135-normal.jpg20140411_165120-normal.jpg20140411_165110-normal.jpg20140411_165142-normal.jpg

Bosgårdin tilan kasvattamasta Charolais-naudasta valmistettua chorizomakkaraa vehnänjyväsalaattissa ja Suomalaista riimihärkää kirsikkatomaattipedillä. 

Eräs asiakas kertoi asunneensa Brasiliassa useamman vuoden ja syöneensä siellä parasta naudanlihaa, kunnes tämä pääsi hänen listallaan ykköseksi. :) Jes!

 

20140411_165223-normal.jpg20140411_165229-normal.jpg20140411_165254-normal.jpg20140411_165314-normal.jpg20140411_165410-normal.jpg

Sahrami-tyrnimarja-aioli, verso-vihersalaattia, sitruunavinaigretteä ja grillattuja juureksia.

 

20140411_164847-normal.jpg20140411_164903-normal.jpg20140411_164921-normal.jpg20140411_164912-normal.jpg20140411_164927-normal.jpg

Mansikka-fetajuustosalaattia kesäkurpitsalla, Aurajuusto-viikunapiirakkaa, Suomalaisen Herkkujuustolan punahome-, valkohome-, ja Appenzellerjuustoa, mustikkapiirakkaa, sekä mansikkatartaletti ja raparperichutney.

Seuraavia juhlia odotellessa!