Lähes kolme viikkoa sitten polveni alkoivat temppuilla ja tulivat kipeiksi. Ajattelin, että työn ohella kävely/lepo auttaisi pois kivuista ja säryistä. No, sitten kävikin niin että molemmat sääretkin alkoivat kipuilla! Mitä ihmettä?! Ehkäpä kesäkenkien käyttö on alkanut vaikuttaa näin jalkoihini tai jotain... Olen myös melko pitkään käyttänyt samoja työkenkiä ja nyt vaihtelen aina kahden mallisten työkenkien välillä. Toki pitkät työpäivät ovat rankkoja jaloille ja kokoaikainen seisomatyö antaa oman rasituksensa. Varsinkin pitkäaikainen paikallaan seisominen on huono juttu, jos pitää tehdä esim. satoja tai tuhansia coctailpaloja.

Nyt jalat on jo paremmat, mutta kävi mulle pieni äksidenttikin tänään. Astuin kauheassa kiireessä mutterin päälle (tai ruuvi tms.) ja tunsin kovan kivun isovarpaassani. En ehtinyt sitä sillä hetkellä katsomaan varvastani, kun pystyin kuitenkin kävelemään. Muutaman minuutin päästä tunstui siltä kuin kenkä olisi ollut märkä ja niinhän se olikin, märkänä verestäni... Että tällaista tänään. Tekevällle sattuu! Varvas on tallessa ja voi hyvin, joten ei hätää! ;)

Olen tehnyt kävelylenkkejä joka päivä ja se on vähän piristänyt mieltäni. Torstain ajattelin olevan back to muay thai -päivä!