Aloitin aamuni työmatkakävelyllä, mutta se ei osoittautunutkaan yhtä mukavaksi kuin eilen. Oli yllättävän pimeää ja Ramsayn rantaa pitkin kävellessäni, kylmä viima vasten kasvojani, ei ollut ihan sitä mitä olin toivonut. Onneksi työpäivä meni mukavasti ja lähdin heti töiden jälkeen Vacustyleriin rentoutumaan. Sieltä suuntasin Stockalle ja Ruoholahden Cittariin ostoksille ja palattuani tein maukkaan quinoa-kasvissalaatin. Illalla lähdin kävelemään salille. Tällä kertaa sali oli täynnä ihmisiä, eikä vapaita kaappejakaan löytynyt pukkarista. Ei haittaa, reppu selkään ja menoksi! Päätin keskittyä olkapäihin ja selkään.


Treeni meni näin:

selän nosto 10kg x10 + sivut x 3, 15kg x 10 + sivut 10kg (alaselkä)

jalkojen nostot telineessä vuorojaloin 20 x 4

ylätalja 25kg x15 x 4

takaolkapääveto taljassa köydellä 20kg x 4

kulmasoutu 10kg x12 x3

vipunostot sivulle 3kg x10 x3


Aika kului nopeasti ja tunnin treenattuani lähdin kävelemään kotiin päin. Iltapalaksi hyvin maustunutta salaattia ja nukkumaan.


DSC00848-normal.jpgDSC00847-normal.jpgDSC00846-normal.jpg


Quinoa-kasvissalaatti:

quinoaa n. 3dl. Kypsennys ohjeen mukaan, eli huuhtele jyvät ja laita ne kiehuvaan veteen. Keitä varovaisesti n. 15min, kaada ne tämän jälkeen siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä.

parsakaalia n. puolikas paketti. Huuhtele ja pilko oman makusi mukaan. Keitä suolatussa vedessä palojen koosta riippuen n. 2-4min. Jäähdytä ja lisää kypsän, jäähdytetyn quinoan sekaan.

suippopaprikaa 1kpl. Paloittele paprika ja lisää sellaisenaan salaatin sekaan.

punasipulia 1kpl. Viipaloi ohueksi ja lisää salaattiin.

chilikastiketta, balsamicoa, ruususuolaa ja pippuria. Laita näitä oman makusi mukaan ja sekoita kaikki ainekset salaattiin, nauti!

Tämän kanssa voit paistaa lisäksi kanaa, lihaa, kananmunaa, papuja eli ihan mitä tahansa proteiinirikasta ravintoa, jotta päivällinen olisi kokonaisuudessaan tasapainoinen.Löysin aivan mahtavan omenan Ruohiksesta!


DSC00845-normal.jpg