Tän viikon tiistaina oli jatkokurssin ensimmäinen päivä. Treenisali oli aivan täynnä ihmisiä, mutta mahduttiin ihan hyvin treenaamaan. En ole ikinä ollut noin hc-alkulämmittelyssä, ja tein pienimuotoista "kuolemaa" puolen tunnin killerilämmittelyn jälkeen. Muistan vielä viikko sitten luulleeni että voin tehdä vatsalihasliikkeitä loputtomiin... noup, seinä tuli vastaan :D

Vetäjänä meillä on moninkertainen thai boxing-maailmanmestari Prasong Pai Jongsungnern, joten kyytikin on sen mukaista. Oli tosi euforinen tunne puolentoista tunnin jälkeen ja yllättäen olin aivan täynnä energiaa. Litra vettä ei riittänyt mihinkään, joten tänään mukaan lähtee vähän lisää.

Taidan aloittaa ensi viikolla myös Kick-boxingin, kun kaikilla Helsingin Ju-jutsuklubin tunneilla voi käydä yhden kurssimaksun maksaneena. Brassijiu-jitsu ei taida mulle oikein sopia ton katkenneen käden takia, kun siinä on niitä lukkoja ja heittoja. Mulla on aika korkea kipukynnys ja kaveri voisi vaikka vahingossa poikkaista mun käden uudestaan jossain tilanteessa... Siksi valitsin kick-boxingin tukemaan thai boxingharrastustani. No, ensi viikolla käyn siellä peruskurssilla vähän tsiigailemassa ja kenties hyppään suoraan jatkokurssille jos liikkeet on hallussa.

Nyt täytyy rientää, moikka moi!