Taas on viikko vierähtänyt töissä ahertaessa. Urheilut on jääneet jo yli kuukaudeksi pois, sillä tuntuu ettei kellosta aika riitä, eikä sen puoleen energiatkaan. Tilasin eilen Iherb:stä monivitamiineja, josko niillä saisi lisävirtaa päiviin. Kävin tänään kuvauttamassa käteni, sillä teloin sen kesälomalta palattuani metallitelineeseen. Vain minä voin tölkkiä avatessani lyödä käden täysillä metallitolppaan. Voin kertoa, ettei sanaakaan päässyt suustani, niin kova oli kipu.

No, en sitten lähtenyt heti lääkäriin, sillä mitäs pienistä... Nyt on kuitenkin jo aikaa kulunut lähes kolme viikkoa tuosta äksidentistä, eikä käsi osoita parantumisen merkkejä. Niinhän se menee, että kun on paljon tekemistä, ei jää aikaa sairastaa ;)

Tällä hetkellä kodissa tuoksuu herkullinen pitsa! Laitoin täytteeksi kaikkea jääkaapista löytyvää ja hyvältä näyttää. Tonnikala, valkosipuli, sipuli, tomaatti, oliivi, kesäkurpitsa, herkkusieni ja juusto- niistä on iltapalamme tehty. Kolmen desilitran pitsapohja on juuri sopiva, jos aikoo tehdä pellillisen herkkua. Kokeilkaa ihmeessä!

 

20140828_212304-normal.jpg

 

20140828_212259-normal.jpg

 

20140828_212251-normal.jpg