Tässä sitä viikot vierähtelevät eteenpäin. Ei ollut ihan niin yksinkertainen juttu tämä polviasia kuin mielessäni kuvittelin. Kävin siis yksityislääkäreillä ja Ortopedilla, joka otti röntgenkuvat polvestani ja teki lähetteen magneettikuvaukseen. Kuulemma magneettikuvaukseen pääsisin heti vakuutusyhtiön ilmoitettua minulle kaiken olevan ok. No, kaikkihan ei ollut ok, sillä työnantajani laaja terveysvakuutus koskee vain toimistotyöntekijöitä... Mut passitettiin julkiselle puolelle ja tässäpä sitä vieläkin odotellaan pääsyä Ortopedille ja sitä kautta magneettikuvaukseen.

Viime viikonloppuna käytiin miesystäväni vanhemmilla Tampereella. Vähän jännitti, sillä kyseessä oli ensimmäinen tapaaminen, mutta kaikki meni paremmin kuin olin etukäteen kuvitellut. Syötiin herkullisia ruokia kuten naapurin onkimaa haukea, keittoja, itsepoimituista herkkutateista tehtyä tattarisalaattia ja pelmeneitä. Sain myös oppitunnin pelmenien tekemisestä ja aion koittaa reseptiä mahdollisimman pian. Ne vasta herkkua ovatkin! Kotiin saimme viemisiksi lohta, kuhaa, herkkutatteja ja marjoja. :)

Polvi reistailee ja kipuilee lähes koko ajan, mutta kivut ovat onneksi vähän helpottaneet lepäämisen vuoksi. Tässä syy miksen ole jaksanut kirjoittaa kuulumisia blogiin. Ei ole kovinkaan inspiroivaa yrittää kuvailla särkevän polven kanssa vietettyjä kotonamakaamispäiviä...

Koitin piristää itseäni käymällä kampaajalla ja värjäsin hiukseni vähän punaisemmiksi. Kävin myös tapaamassa ystävääni sushin merkeissä ja oli todella hauskaa. Odottavan aika on kuitenkin helkkarin pitkä, se on tullut taas huomattua. 

 

20140909_113245-normal.jpg

 

20140910_133439-normal.jpg