Eilinen ei sitten mennytkään ihan suunnitellusti. Kotiin päästyäni luin kirjaa ja nukahdin "hetkeksi". Todellisuudessa tuo hetki tarkoitti puoltatoista tuntia, eli missasin treenit ja olin loppuillan ihan pyörällä päästäni. Kauneusunet, joopa joo... No ei siinä sitten muuta kun thai boxing-varusteet tilaukseen ja pyykkivuoren kimppuun. Illalla kävin vielä lyhyellä juoksulenkillä ja se kulki oikein kivasti. Iltapalaksi tein meille dippikasviksia, piparjuurikermaviiliä ja persilja-valkosipulikermaviilia.

 

DSC00841-normal.jpgDSC00840-normal.jpgDSC00839-normal.jpgDSC00843-normal.jpg

Piparjuurikermaviili:

Puolet kermaviilipurkista, ripaus suolaa, intiaanisokeria ja pippuria. Raasta oman maun mukaan piparjuurta. Meillä se tarkoittaa puolta tuoreesta piparjuuresta. Sekoita ja nauti! Avaa hyvin tukkoisen nenän ;)

 

DSC00842-normal.jpg

Persilja-valkosipulikermaviili:

Puolet kermaviilistä, lisää ruusuruolaa ja ripaus pippuria. Pilko yksi valkosipulinkynsi hienoksi ja silppua kourallinen persiljaa,sekoita, valmis! Helppoa ja hyvää!

 

Sunnuntaina syötiin päivälliseksi pastaa itsetehdyllä persiljapestokastikkeella, paahdetuilla kasviksilla, cheddarjuustokuorrutetulla kasvispihvillä ja naudanlihapihvillä.

 

DSC00837-normal.jpgDSC00836-normal.jpgDSC00835-normal.jpg

Helppo persiljapestokastike:

Kourallinen persiljaa, ruususuolaa, pippuria, 0,5dl raastettua parmesania, vähän valkosipulia, avokado- ja oliiviöljyä

Aja kaikki yllämainitut raaka-aineet sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Sekoita keitetyn pastan joukkoon tai nauti leivän päällä. Sopii hyvin dippikastikkeisiin tai kasvisten marinointiin, vain mielikuvitus on rajana. Säilyy jääkaapissa hyvänä 3-4 vuorokautta.