Olin tänään ennen työvuoroni alkua tekemässä jalkatreenit ja miten siinä kävikin... Laitoin normaalit painot reidenlähennyslaitteeseen ja meinasin pyörtyä järkytyksestä, kun en saanut painoja edes liikkeelle! Näin siis tapahtuu 1,5kk pakkolevon jäkeen. Missä mun jalkalihakset?!? Miten tilalle on tullut spagetit?!?

Toki ymmärrän että puolen vuoden thaiboxingtauko ja about 3 kuukauden totaalinen jalkatreenitauko vaikuttaa lihaksiin surkastavasti, mutta että näin radikaalisti... Ei siinä muu auttanut kun peitellä hämmästynyt ilme naamalta ja laittaa 50kg tiskiin ja lähteä veivaamaan. Se hyvä puoli treenistä ainakin oli, että polvi kesti hyvin ja kyllä tuntuu lihaksissa! Yleensä en saa tuntumaa ainakaan samana päivänä jalkakalustoon, mutta toista se on tänään. Tuntuu meinaan vieläkin. Ja se Bulgarialainen askelkyykky... tai pikemminkin puolikyykky. Hohhoijaa, siitä ei varmaan tarvitse kertoa enempää ;)

Jostain se on lähdettävä liikkeelle ja pyrittävä parempaan. Ainakin usko on vahva, että löydän pian kadotetut jalkalihakseni. Huomenna sali kutsuu töiden jälkeen ja laitetaan rauta taipumaan selkätreenin nimissä!

Kivaa alkuviikkoa kaikille!

T: Spagettijalka