Tehtiin eilen iltapalaksi täytettyä kesäkurpitsaa ja uunivoileipiä. Uunivoileipiin käytettiin kesäkurpitsoista koverrettu sisus, tonnikalaa, tomaattia ja cayannepippuria.
Kesäkurpitsoihin laitettiin täytteeksi paahdettua pekonia, sipulia, valkosipulia, chiliä ja sinihomejuustoa. Kunnon herkutteluiltapala!
Tänään söimme päivälliseksi pinaattipastaa, basilika-valkosipuliöljyä ja paahdettua pekoni-sipuli-valkosipuliseosta ja kaalisalaattia. Lisäksi lämmitettiin muutama tomaattilohko annokseen. Muutama paahdettu leipäviipale vielä kylkeen ja avot!
Yksi kaverimme kysyi kerran, että tehdäänkö me mitään muuta kuin ruokaa jatkuvasti... No, joo. Ei kai me sitten muuta tehdäkään! ;) Hyvä ruoka, parempi mieli! :D
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.