Tehtiin eilen  iltapalaksi täytettyä kesäkurpitsaa ja uunivoileipiä. Uunivoileipiin käytettiin kesäkurpitsoista koverrettu sisus, tonnikalaa, tomaattia ja cayannepippuria.

Kesäkurpitsoihin laitettiin täytteeksi paahdettua pekonia, sipulia, valkosipulia, chiliä ja sinihomejuustoa. Kunnon herkutteluiltapala!

 

20140601_221418-normal.jpg

 

Tänään söimme päivälliseksi pinaattipastaa, basilika-valkosipuliöljyä ja paahdettua pekoni-sipuli-valkosipuliseosta ja kaalisalaattia. Lisäksi lämmitettiin muutama tomaattilohko annokseen. Muutama paahdettu leipäviipale vielä kylkeen ja avot!

 

20140602_163304-normal.jpg

20140602_163309-normal.jpg

20140602_163315-normal.jpg

20140602_163326-normal.jpg

20140602_165546-normal.jpg

20140602_165603-normal.jpg

 

Yksi kaverimme kysyi kerran, että tehdäänkö me mitään muuta kuin ruokaa jatkuvasti... No, joo. Ei kai me sitten muuta tehdäkään! ;) Hyvä ruoka, parempi mieli! :D