Tässä on käynyt niin, että nelisen viikkoa kipuillut polveni sai tänään tuomion ortopedilta. Polven kierukka on vaurioitunut ja minulle varattiin aika magneettikuvauksiin ja sen jälkeen tähystysleikkaukseen. Olen melkein viikon verran ravannut lääkärissä ja syönyt kipulääkkeitä huonolla menestyksellä. Töissäkin olen ollut, kunnes eilen kipu yltyi niin pahaksi että oli pakko lähteä lääkäriin ja saatiin kivun syy selvitettyä.

Ensi viikolla pääsen kuvauksiin ja sitten leikkaukseen, joten seuraavat kolme viikkoa menee varmaankin nilkutellessa. Sitten alkaa kuntoutusjakso ja toivottavasti pääsen talvella juoksulenkeille. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin nilkuttaa kotona tekemättä mitään järkevää. Ruuanlaittoa en kuitenkaan meinaa lopettaa ;) Tulee kasvissyöntiviikot ja nähtäväksi jää, mitä kaikkea kivaa keksin valmistaa.

Salin meinaan aloittaa mahdollisimman pian, jotta saan kroppani taas kuntoon. Thaiboxingille täytyy sanoa hyvästit :( Se on vaikeaa, mutta en aio vaarantaa enää polviani. Tähän mennessä tuo on ollut kaikkein mahtavin ja antoisin harrastus, mutta enköhän mä jotain muuta keksi.

Mukavaa viikonloppua ihmiset!