Sain perjantaina aamulla tekstarin jossa kerrottiin, että olen saanut paketin ja se on noudettavissa Töölön Valintatalosta. Siis, what? En oo ikinä joutunut hakemaan paketteja mistään Valintataloista... Onkohan siellä Thai boxing-varusteet vai mitkä? No pakettihan näytti olevan Fitnessgurusta, joten sisältö oli selkeä...

DSC00861-normal.jpg

DSC00862-normal.jpg

DSC00866-normal.jpg

DSC00865-normal.jpg

DSC00864-normal.jpg

 

Tilasin alkuviikolla proteiinia Fitnessgurusta, eri makuisia tuohon Mass:n minttusuklaaseen kyllästyttyäni, ja sieltähän ne jo saapuivatkin. Oli muuten nopein toimitus ikinä... Ostin lisäksi tuunattavan shakerin kierrekorkilla, mikä on mielestäni parempi ratkaisu painettavaan, kiinteään korkkiin verrattuna. Ei roisku korkista juomat vaatteille treenien jälkeen.

Paketista löytyi heraisolaattia mangon makuisena ja herakonsentraattia mansikka-valkosuklaan makuisena. Isolaatti http://www.fitnessguru.com/fi/one-whey-isolate#smak-one-whey-isolate-fi-milk-chocolate imeytyy nopeammin kehoon ja toimii täten paremmin palautusjuomana. Konsentraatti http://www.fitnessguru.com/fi/one-whey#smak-one-whey-fi-raspberry-white-chocolate on taas parempi ennen treeniä tai aamiaisella, kun kaivataan hitaammin imeytyvää proteiinia.

Tein aamiaiseksi smoothien mihin lisäsin mansikka-valkosuklaa protskua ja pakko sanoa, että makuna tämä on todella teollinen ja äklömakea. Aion sekoittaa sitä jatkossa Mass:n minttusuklaa-proden kanssa, jotta se uppoaisi paremmin. Tosin sain chlorellajauheen hieman tasapainoittamaan sen äklömakeutta, joten jotain täytyy olla pahasti vialla joko makuaistissani tai sitten protskujauheessa...

 

Mangon makuista isolaattia en ole vielä testannut ja se on edessä huomenna. Valitettavasti Boxing-treenit oli peruttu huomiselta, mutta sehän tarkoittaakin sitten jalkatreeniä salilla.

 

 

Olin tänään ystäväni valmistujaisjuhlissa ja siellä asusti myös tämä maailman söpöin kani, Pepe!

20140301_180601-normal.jpg20140301_180552-normal.jpg

20140301_180611-normal.jpg

Pepelle laitettiin silmätippoja joten siksi se köllötteli tuossa asennossa. On sillä muuten hulppea kymmenen neliön oma huone, sänky ja "kesämökki" sängyn päällä. :) Tosi hellyttävä oli kääpiöluppa, antoi silittää ja tuli aitauksen taakse kurkkimaan, että mitä juhlakansa puuhailee.