Hain eilen kaupungista nahansuojasuihketta ja eksyin samalla Kampin Ruohonjuureen. Hetken aikaa kaupassa kierreltyäni silmiini osui heidän uusi tuoreruokatiski. Sieltä löytyi salaatteja ja smoothieita. Halusin testata miltä heidän suklaasmoothie maistuu ja olin kyllä kovin pettynyt. Makuhan oli aivan järkyttävän tunkkainen! Mitä ihmettä?! Onko flunssa sekoittanut makunystyränikin?! Eihän kukaan haluaisi oikeasti maksaa tuon makuisesta pirtelöstä mitään, vai oonko väärässä?

Raaka-aineet ovat lähes samat kuin itsetekemässäni, sillä eroituksella, että omani maistuu paljon paremmalta. RJ-smoothiessa ekaksi hyökkää runsas banaanin maku, toisena tuhti suklaisuuden tuntu -ilman sitä suklaista makua ja lopuksi suuhun jää pyörimään jauhoisen tunkkainen outo maku, josta tulee mieleeni jokin sienijauhe, mutta sellaista ei raaka-ainelistassa lukenut. Menkää ja kokeilkaa, mutta tehkää ensiksi oikeasti herkullinen suklaasmoothie näin:

 

Supersuklaasmoothie:

- 3dl mantelimaitoa

- 1kpl banaani

- 3rkl Chiasiemengeeliä (laita edellisenä iltana siemeniä ja vettä purkkiin, aamulla on geeli valmis)

- 1tl Macajauhetta

- 0,5tl Opti MSM-jauhetta

- purista sitruunalohkosta mehut (1tl)

- 1 mitallinen Coco Cardio -jauhetta tai vaihtoehtoisesti 2rkl Puhdistamon Suklaapakkausjauhetta tai muuta raakakaakaojauhetta + nibsejä oman maun mukaan

- hunajaa makeuttamiseen, jos tarvitsee

 

Hurauta sauvasekoittimella kaikki soseeksi ja nauti!

 

DSC02325-normal.jpg