Onpas kiva kun on vihdoinkin parantunut keuhkoputkentulehduksesta, vaikkakin rintakipu jatkuu edelleen. Lääkärini mukaan kyse saattaa olla Tietzen oireyhtymästä, jossa kylkirustot ovat tulehtuneet. Kipu tuntuu eniten levossa ja tunne on kuin keuhkoni kramppaisi. Kipulääkkeet auttavat suhteellisen hyvin, mutta heti kun jätin ne pois, palasi kipu taas voimakkaana takaisin.

Olen kuitenkin päässyt salille sillä kuten kerroin, kipua ei juurikaan ole urheillessa. Kehon kiertoliikkeissä kipu tuntuu, mutta kun niitä välttelee voi tehdä hyvätkin treenit. Tänään oli jalkatreenin vuoro ja tein jalkaprässiä, lantionnostoa, kyykkyjä smith-laitteessa, sjmv ja glute pressiä. Sain hyvin tuntumaa lihaksiin, sillä suihkuun mentäessä jalkalihakset tärisivät. :)

Tarkoituksena olisi treenata mahdollisimman aktiivisesti tämä kevät ja syödä monipuolisesti sekä terveellisesti. Meillä on tiedossa ihanan rentouttava viikonloppumatka Tallinnan Kalev-spa -kylpylään ja odotan matkaa innolla. Lisäksi otan itseäni niskasta kiinni ja heittäydyn taas Rumble Rollerin riepoteltavaksi, sekä käyn huolehtimassa hartia- ja selkäostaston lihaksista hierojalla.

Tein eilen herkullista keittoa hirvenjauhelihasta, kaalista, punajuuresta, lantusta, porkkanasta sipulista, valkosipulista ja laakerinlehdistä. Päälle ripottelin suolakurkkukuutioita makua tuomaan ja keitto maistui aika lailla Borsh-keitolta. 

 

P1010083.jpg

 

P1010078.jpg

 

Illalla söimme lisäksi kasviksia, Tacodippikastiketta ja kylmäsavulohikarjalanpiirakoita.

 

P1010054.jpg

 

P1010055.jpg

 

P1010060.jpg

 

Lauantai on myös siitä ihana päivä, että meillä on nykyään saunavuoro aina tuolloin. Vielä kun uskaltaisi pulahtaa uima-altaan kylmään veteen niin se vasta olisi jotain. Rentouttavaa viikonloppua!