Ai että on hyvä fiilis, kun tulin äsken salilta kotiin. Sain tehtyä kunnon olkapäätreenin ja vietyä kaikki sarjat loppuun asti lihaksia väsyttäen. Oli muuten älytön nälkä, kun tyhmänä skippasin palautusjuoman. Ainakin opin sen, että hyvin suoritettu olkapäätreeni voi tuottaa jäätävän nälän ja kunnon spagettikädet. On se niin eri asia heilutella painoja kotona salin sijaan.

Yksi ärsyttävä juttu tapahtui lähtiessäni ulos salilta. Joku ryökäle oli ottanut toivonmukaan vahingossa valkoiset Converseni ja jättänyt tilalle (vähän matkan päähän kengistäni) rikkinäiset samankokoiset Converset kuin omani. Sillä erotuksella, että mun popot on ehjät ja vähän käytetyt toisin kuin nämä vesivahingon kokeneet reikäiset yksilöt... snif! Onneksi kehoni on vieläkin täynnä endorfiinia, joten ei paljon haitannut vesisateessa seisominen toisen henkilön töppösissä. Kunpa saisin omani vielä takaisin.

Tämä viikko on työn puolesta aamuvuoroa ja sunnuntaina Isänpäivänä olen myös töissä. Kohta se joululoma kuitenkin kolkuttelee ovelle ja silloin saa ottaa iisisti. Harmi, että verottaja muistuttaa älyttömillä mätkyillään (edellinen työnantaja ei maksanut tarpeeksi veroja, enkä huomannut asiaa...), mutta eiköhän siitä selvitä. Asioilla on tapana järjestyä, oli sitten kyse terveydellisistä- tai muista ongelmista. Pitää vain muistaa pysyä positiivisena, elää tässä ja nyt, sekä uskoa tulevaisuuteen. 

Kivaa viikkoa rakkaat lukijat!