Kallion etnisistä tuli haettua vähän chiliä, korianteria, kurpitsaa ja masala-mausteseosta. Hämeentien Valintatalosta löytyi myös edullista ruusukaalia (1,20e/500g), joten sitäkin napattiin vähän mukaan. Eilen syötiin aika tuhdisti; mm. pekonia, pastaa ja pestoa, joten tänään ajateltiin vähän keventää. Tehtiin kurpitsaan chili/valkosipuli marinadi ja sen jälkeen kypsennys uunissa. Masala kastike on helppo tehdä kun apuna käyttää valmista mausteseosta (fuskausta aina silloin tällöin): tomaattia ja inkivääriä pannulle kevyelle lämmölle muhimaan. Yleensä samaan mössöön menee heti aluksi kananpalat tai mikä muu liha tahansa. Tässä tapauksessa sekaan laitettiin esikeitetyt kikherneet, mausteet ja hieman myöhemmin ruusukaali ja vähän jugurttia. Miesystävä tuli jossain vaiheessa ''opastamaan'' ja lopputos oli siitä syystä vähän liian tulinen mun makuun :) Korianteri on mielestäni varsinkin itämaisiin ruokiin tosi sopiva lisäys. Nyt on aika kevyt olo, vaikka söinkin suhteellisen paljon ja oonkin valmis lähtemään iltatreeneihin. Jalkapäivä vuorossa. Pakko sanoa, että eilisestä on paikat vähän kipeenä, mutta katsotaan miten tänään jaksaa. Jaksaa, jaksaa! ;) 

DSC00702-normal.jpg

DSC00705-normal.jpgDSC00703-normal.jpgDSC00706-normal.jpg

Nam!