Aika jänniä juttuja tapahtuu nyt elämässäni. Aloitan tämän viikon lopulla uudessa työpaikassa, joka sattuu olemaan aivan likellä kotiani. Eipä tarvitse herätä kuin puoli tuntia ennen aamuvuoron alkua! Pääsen kehittämään ammattitaitoani eteenpäin ja nauttimaan uusista ruokaan liittyvistä asioista. Tunnen työkaverit entuudestaan, joten tällä kertaa tiedän minkälainen työporukka on minua vastassa, ja hyvä sellainen onkin.

Treenirintamalla on myöskin muutoksia tapahtunut, sillä olen käynyt ahkerasti joogaamassa ja heilutellut puntteja kovalla intensiteetillä. Toivottavasti ensi kesänä kunto olisi huomattavasti parempi ja kaikki polven kolotukset historiaa.

Mieheni sai myöskin ylennyksen työpaikallaan! Taitaa olle tähdet jokseenkin oikeassa asennossa, kun paljon hyviä tapahtumia sattuu lähipiirissäni.

Eräs hyvä ystäväni joutui käsileikkaukseen, mutta kaikki meni suunnitellusti ja olen asiasta todella kiitollinen! Hän oli jo kahden päivän päästä koukistelemassa sormiaan ja juttelimme lähinnä kaikesta muusta kuin itse operaatiosta. Toki meillä oli paljon juteltavaa, sillä asioita tapahtuu melko vauhdikkaasti, kun vain annamme mahdollisuuden nähdä ympärillemme. Mahtava positiivisuus ja paranemishalu paistoi läpi kaikista hänen sanomisistaan ja tekemisistään. Tämä nainen vetelee jo ihan innoissaan kävelylenkkejä Seurasaarta ympäri, nauttien kirpeästä syksystä. <3

Toinen hyvä ystäväni on aloittanut joogaamisen samaan aikaan kanssani (toistemme harrastuksista tietämättä) ja hänen syksynsä vaikuttaa alkaneen iloisesti. Hänelle on tulossa mielenkiintoinen työmatka Etelä-Amerikkaan ja siellä hän pääsee tapaamaan vanhoja ystäviään. On varmasti siistiä päästä aurinkoon ja lämpöön, nauttimaan hyvästä ruuasta, seurasta ja mielenkiintoisista työkuvioista! Muista ladata sitä D-vitamiinia auringonpaisteessa! ;)

 

Nauttikaamme me muut syksyisten lehtien kirjosta ja kynttilöiden lämmöstä, nautinnollisesta ruuasta ja liikunnasta puhumattakaan!