Tällä hetkellä en käytä kovinkaan paljon lisäravinteita. Pyrin syömään mahdollisimman vähän prosessoitua ruokaa, joten miljoona eri purkkia ja purnukkaa ei sovi oikein tähän yhtälöön. Käytän kuitenkin palautumisjuomana Mass Whey-proteiinia, herkuttelen välillä Protein pancake mixillä ja Leaderin puddingilla.

DSC00680-normal.jpg

Tänä aamuna söin mysliä maidon kera ja sekaan ripottelin Berryfectin karpalo kuitu-ja ravintojauhetta. Kyseessä on villiä karpaloa ja niiden kuoret + siemenet sisältävä suomalainen tuote. Muutamasta lusikallisesta saa aimo annoksen karpalon luontaisia flavonoideja ja ravintokuitua. Suosittelen!

20140209_131840-normal.jpg

Myslin rinnalle tein Protein pancake mixistä pannarin, jonka päälle viipaloin banaania ja kiiviä, nam!

20140209_131541-normal.jpg

Näillä eväillä jaksoin hyvin läpi tiukan treenin ja heti perään join proteiiniannokseni. Makuna toimii minttu-suklaa, jonka minttuinen maku ei ole mielestäni niin esanssinen ja äklömakea kuten esim. mansikkaprotskuilla.

Kotiin päästyäni paistoin muutaman palan halloumi-juustoa ja lämmitin eilen illalla tekemääni kasvis-papupaistosta, ai että, hyvää oli! Kerron teille alempana ohjeen tähän herkulliseen ja värikkääseen ruokaan.

20140209_011726-normal.jpg

20140209_011655-normal.jpgDSC00679-normal.jpg

KASVIS-PAPUPAISTOS:

Erilaisia papuja. Käytin Go greenin valkoisia papuja ja Adukin pintopapuja. Huuhtele ne hyvin ja liota kylmässä vedessä huoneenlämmössä yön yli. Keitä niitä seuraavana päivänä n.45min-tunti. Itse pidän pavuista mitkä eivät ole ylikypsiä. Nämä pavut voi liottaa samassa astiassa keskenään ja keittää myös, koska kypsennysaika on sama. Mikäli kypsennät pavut edellisenä päivänä tai teet niitä suuremman satsin, kaada ne siivilään kypsennyksen jälkeen ja jäähdytä huolellisesti kylmällä vedellä. Tällä konstilla voit jäähdyttää niin pastan kuin riisinkin :) Voit käyttää hätätapauksessa purkkitettuja, valmiiksi kypsennettyjä papuja, mutta kuivattujen ja itse keitettyjen maku on sata kertaa parempi!

Viipaloi punasipulia, valkosipulia, porkkanaa, kesäkurpitsaa ja herkkusieniä oman maun mukaan. Tässä voit käyttää ihan mitä kasviksia haluat. Muistat vain, että isommat palaset ja juurekset vaativat hieman pidemmän kypsennysajan kun taas esim. paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Oliiviöljyä pannulle, chilimaustetta, valkosipulit ja sipulit paistumaan. Hetken kuluttua lisää porkkanat ja sienet ja niitä kypsennettyäsi heitä sekaan loput ainekset. Mausta pippurilla ja himalajan vuorisuolalla, koska siinä on myös mineraaleja. Paloittele sekaan kevätsipulia ja nosta annos lautaselle. Laita loput ruuasta toiseen astiaan jäähtymään ja paista samalla pannulla pari viipaletta halloumia. Avot, hyvää on!