Ennen otsikon mukaista kertomusta saatte nähdä parit ruokakuvat. Kyseessä on bataatti-porkkana-pinaattimuhennos, kvinoa-herkkutattisalaatti, paistettua kuhaa sekä pikkelöityjä kasviksia ja fetajuustoa.

 

DSC02488-normal.jpg

 

DSC02490-normal.jpg

 

DSC02491-normal.jpg

 

DSC02492-normal.jpg

 

Näistä tunnelmista pääsemmekin itse aiheeseen. Mulle on ollut henkisesti rankinta tämä sairastaminen ja "sairasloma" jota ei mielestäni lomaksi saisi kutsua. Loma on tila, jossa ladataan akkuja ja koitetaan rentoutua ennen työhön tai arkiaskareisiin paluuta. Lomalla pidetään hauskaa ja irtaannutaan arjen pyörteistä.

Sairaslomallani vietän aikaa lähinnä sängyssä maaten, kirjoja lukien ja katsoen tyhmiä sarjoja tai joskus jopa hyviä elokuvia. Pääosan ajastani olen viettänyt kotona. Toki tähän sisältyy laiskuuttakin, sillä voisin mennä kuntosalille ja tehdä vaikka käsi-tai selkäliikkeitä, mutta neljän seinän sisällä hengailu nostaa jollakin tavalla kynnyksen poistua kotoa todella suureksi.

Ihana herra A järjesti minulle eilen yllätyksen ja tuli illalla kotiin kukkakimpun, irtokarkkipussin, Happy Joe-sidun (edelleen jääkaapissa) ja kirjekuoren kanssa. Hän kertoi miten olen aina ollut tukemassa, myös silloinkin kun hän joutui välilevyn pullistuman takia makaamaan kotona 2 kuukautta, ja halusi piristää minua. Omista kokemuksistaan rikkaampana totesi, että siinähän meinaa pää seota kun ei pääse tekemään mitään ns. normaalia.

 

DSC02494-normal.jpg

 

DSC02495-normal.jpg

 

DSC02498-normal.jpg

 

Kirjekuoresta paljastui lahjakortti, joka oikeuttaa käymään kuukauden ajan millä tahansa joogatunnilla, niin usein kun haluan! Parasta tässä on se, että joogatila sijaitsee tien toisella puolella sadan metrin päässä <3

Aion antaa joogalle mahdollisuuden ja teen liikkeitä polvea kuulostellen. Ehkä se saa minut hetkeksi unohtamaan särkynsä. Särkykin on niin yksilöllinen asia. Sen kanssa oppii elämään ja kun se lopulta häviää, ihmettelee, että mikä on vartalossa erilaista. Sitä tunnetta odotellen.