Karkeasti sanottuna pyhä kolminaisuuteni on ruoka, urheilu ja matkustelu. Näitä kun on sopivassa suhteessa, väheksymättä tietenkään ystäviä ja rakkaita ihmisiä, elämä hymyilee. Sitä ehtii tekemään työpäivän lisäksi vaikka mitä kun vain haluaa ja pitää tekemistään asioista.

Eilen töistä päästyäni lähdin Kampin Fressiin salille ja kahvakuulatunnille. Tunnilla otettiin viimeisetkin mehut irti tästä naisesta. Ihan mukava debyytti ja onnistuin jopa suorittamaan kaikki liikesarjat kunnialla loppuun asti, vaikka ohjaaja tuli kerran näyttämään miten sitä kahvakuulaa pidetään oikeaoppisesti kädessä. On se vimpaus, eiku tempaus tai mikälie aika haastavaa... Tehokasta tämä kyllä oli ja pitääkin jatkossa ottaa kahvakuula salilla lämmittelyyn mukaan.

http://kahvakuula.fi/kahvakuulaurheilu/

Täältä voi hankkia edulisesti omat kahvakuulat:

http://gorillasports.fi/8-kahvakuulat

 

Söimme tiistaina päivälliseksi juusto-tomaattitäytteisiä tortellineja persiljaöljyllä, bataatti-sipuli-ruusukaalipaistosta, halloumjuustoa ja retikkaa/salaattia.

DSC00801-normal.jpgDSC00802-normal.jpgDSC00803-normal.jpgDSC00806-normal.jpg

 

Eilinen päivällinen koostui erilaisista pienistä syötävistä. Tarjolla oli retikkaa, oliiveja, hapankaalia, paahdettua munakoisoa,  valkohome- ja sinihomejuustoleipäsiä, paahdettua ja hunajalla glaseerattua porkkana-retikkapaistosta, sekä kasvistortilloja papu-chilitäytteellä. Oon vasta viimeisen puolen vuoden aikana oppinut pitämään tortilloista. Ennen söin vain tacoja erilaisilla täytevariaatioilla, mutta nykyään pidän tortilloistakin! Kaikkee sitä oppii, kun vanhemmaksi elää!

 

DSC00807-normal.jpgDSC00809-normal.jpgDSC00810-normal.jpgDSC00813-normal.jpg

 

Valkohomejuusto on lempparini, eli Ranskalainen Geramont. Sinihomejuusto on Roquefort Xavier David. Tätä on pakko hehkuttaa. Tämä on tällä hetkellä ehkä parhaiten kypsynyttä juustoa mitä olen kenties koskaan syönyt! Tältä puuttuu Roquefortille ominainen pistävyys kokonaan, vaikka erittäin, toistan, erittäin voimakasta onkin.

 

DSC00814-normal.jpgDSC00815-normal.jpgDSC00816-normal.jpgDSC00819-normal.jpg

 

Tänään otan iisisti, enkä mene treenaamaan. Riittävä lepo ja palautuminen on erittäin tärkeää treenaamisen ohella. Illalla koittaa saunavuoro ja voin, mikäli vain uskallan, pulahtaa uima-altaaseen. Rentouttavaa torstaita!