Haluan jakaa kanssanne aivan mahtavan ravintoon liittyvän jutun.

Ystävälläni Minnalla on  hieno yritys, joka tuottaa vähähiilihydraattista ja korkeaproteiinista jauhoseosta, keksejä, näkkileipää ja vaikka mitä muita gluteenittomia herkkuja. Osa näistä tuotteista on Stockmannin valikoimissa. Seuraavaksi vähän lisätietoa  tuotteista...

 

DSC00676-normal.jpg

0-jauhoseos:

Hyödyllisyysmallilla suojattu gluteeniton ja vähähiilihydraattinen jauhoseos, jota voidaan käyttää leivontaan viljajauhojen sijaan. Koostuu kolmesta hyvinvointia tukevasta raaka-aineesta: puhtaasta heraproteiinista, mantelista sekä psylliumista.

 

20140216_135531-normal.jpg

Minnan Kuukit:

Gluteeniton ja vähähiilihydraattinen 0-jauhoon leivottu suklaisen täyteläinen pikkuleipä. Tämä löytyy Stockmannin valikoimista.

 

Minnan Veegit:

Gluteeniton ja vegaaninen hedelmäisen herkullinen omena-viikuna-mantelipikkuleipä. Tämä löytyy Stockmannin valikoimista.

 

20140216_135542-normal.jpg

Voimasnäkki on gluteeniton, vähähiilihydraattinen ja korkean proteiinipitoinen siemennäkkileipä. Tämä löytyy Stockmannin valikoimista.

 

Lisäksi valikoimista löytyy 100% luontainen makeutusaine 0-makia. Tässä esittelyssäni on nyt tuotteet joita itse käytän ja joita olen maistanut.

 

0-jauhoseoksesta olen valmistanut omenapiirakkapohjan ja mudcakea. Toimii erittäin hyvin vehnäjauhojen sijaan ja makukin on hyvä. Ei mielestäni käyttäydy mitenkään muutoin vehnäjauhosta poikkeavalla tavalla, paitsi että sillä ei ole luontaista sitkonmuodostusominaisuutta. Piirakkapohjassa ehkä hieman murumaisempi koostumus. Mudcakesta tuli täydellinen!

Kuukit ovat täyttäviä ja todellakin suklaisen pähkinäisiä. Tällaisen naposteltua tulee hyvä mieli kun tuli "sorruttua" herkuttelemaan.

Voimasnäkki on erittäin maukas proteiininäkkileipä, joka on ehkä lempparini näistä välipaloista. Pidän siemenrikkaasta mausta ja rapeasta koostumuksesta.

Veegi on erittäin hedelmäinen pikkuleipä ja siinä on juuri sopivasti makeutta. Se ei ole mikään ylimakea keksi, vaan raikkaan hedelmäinen vegaanipikkuleipä!

Minna on tämän viikon perjantaina 21.02.2014 klo: 12-18 Stockmannilla esittelemässä tuotteitaan, joten menkää ihmeessä kysymään häneltä lisätietoja.

Minnan kotisivuilta saatte myös paljon lisätietoa kyseisistä tuotteista, ravinnosta ylipäänsä ja löytyy sieltä runsaasti reseptejäkin. Paleo-ruokavaliota noudattaen Minna osaa vastata myös siihen liittyviin, mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

http://o-koodi.com/

Toivottavasti tämä postaus oli joillekin hyödyllinen. Kivaa maanantaita kaikille!